top of page
D-Diverse Bijbelse kaarten van ZIJN Boodschap

Diverse documenten zoals Bijbels kaarten en o.a. de twee Charts, die werden gebruikt in 1843/44 en 1850 bij de Advent beweging na 1844. Maar ook andere artikelen, welke nuttig kunnen zijn bij uw Bijbelstudie.

Hieronder vindt u vele kaarten vanuit de Bijbelse periode van Israël. Te gebruiken naast alle Bijbelstudies en Ere-Diensten.

volgt
volgt
volgt
volgt
volgt

Citaat van E.G. White over de 1843 Chart; "Ik heb gezien dat de kaart van 1843 onder de leiding van de hand des Heren gemaakt was en dat hij niet veranderd moet worden; dat de cijfers waren, zoals Hij ze hebben wilde; dat Zijn hand er over was en dat die een fout in sommige van die cijfers verborg, zodat niemand die zien kon, totdat Zijn hand weggenomen werd." (Eerste Geschriften)

Citaat van E.G. White over de 1850 Chart; "Ik zag dat God in het publiceren van de Chart door broeder Nichols was. Ik zag dat er een profetie in de Bijbel over deze Chart stond, en dat als deze Chart voor Gods volk ontworpen is, en voor één voldoende is dat hij dat ook voor een ander is, en als één iemand een nieuwe Chart op groter formaat nodig heeft, iedereen deze net zo nodig heeft." Manuscript Releases, vol. 13, 359

D-Diversen Bijbelse kaarten klik op de kaart om vergroten
bottom of page