top of page
Uit de schatkamer der getuigenissen deel

Hieronder vindt u uit de "Geest der Profetie" boeken een compilatie uit de volledige serie van "De Getuigenissen voor de Gemeente" de boeken 1 tot en met 9.

Deze totale "De Getuigenissen voor de Gemeente" boeken zijn ingekort, waardoor de meest belangrijke citaten zijn samengevat in deze kleinere "Uit de Schatkamer der Getuigenis" bundels welke in het Nederlands vertaald zijn.

In totaal zijn er drie van deze "Uit de Schatkamer der Getuigenis" boeken. 

Ook zijn er twee complete boeken van uit "De Getuigenissen voor de Gemeente". Dit zijn Getuigenissen voor de Gemeente deel 5 en deel 9. Deel 9 is het laatste boek van de serie, hierin zijn belangrijke gebeurtenissen en adviezen door God aan de Profetes E.G. White doorgegeven en opgeschreven voor onze eindtijd. Deze compilaties en volledige boeken worden veelvuldig gebruikt in alle Bijbelstudie's, Profetenscholen en Ere-Diensten van ZIJN Boodschap.

 

Opmerking;

In de onderstaande link wordt eerst het boek genoemd, waaruit het citaat/onderwerp komt, dan de bladzijde nummers, deze worden het eerst aangegeven, waardoor u deze gemakkelijker terug kunt vinden.

Hierna wordt het thema van het (sub) hoofdstuk genoemd en als laatste wordt vernoemd in welke Bijbelstudie of Profetenschool of Ere-Dienst deze wordt gebruikt.

Dit laatste heeft als voordeel dat mocht u meer willen weten over het onderstaande onderwerp of thema, u de desbetreffende "Bijbelstudie, Profetenschool of Ere-Dienst" kunt bekijken om dit onderwerp uit te diepen, teneinde het Verlossingsplan van God beter te kunnen verstaan.

IMG_0041.JPG
Afbeelding7.jpg
volgt
volgt
volgt
bottom of page