Informatie algemeen S10-A samenvattingen Basis;

Van veel serie's is een samenvatting gemaakt. Een samenvatting behandelt in het kort de belangrijkste onderwerpen van de gehele serie en bestaat uit 2 delen van ongeveer 50 minuten. Hieronder vindt u de samenvattingen onderverdeeld in alleen de basis-studies. Er is ook nl. ook een Box met samenvattingen aangaande de verdiepingstudies.

In de basisserie samenvatting krijgt u slechts een korte indruk van de studie. Houd er rekening mee dat dit alleen een eerste kennismaking betreft en u zeker nog niet op de hoogte bent, van de Bijbelse onderbouwing volgens Jesaja 28:10,13. Het verstaan van de "verborgenheid der godzaligheid" (1 Tim. 3:16) en de "verborgenheid der ongerechtigheid" (2 Thess. 2:7) zijn de meest belangrijke fundamenten van ons geloof, om tot "al de waarheid" (Joh. 16:13) te komen, met name door "Gerechtigheid door Geloof" (Rom. 3:18; 5:1; Gal. 2:16; 3:11) en het "Opnieuw Profeteren" (Opb. 10:7,11). Dit laatste staat ten opzichte van de twee voorgenoemde verborgenheden.


 

Opmerking; De samenvattingen zijn, net zoals alle video opnames van ZIJN Boodschap, in hoge kwaliteit verkrijgbaar en ook heel   goed bij uw persoonlijk evangelisatiewerk te gebruiken. U kunt op deze manier trachten anderen te overtuigen, hoe belangrijke het is om zelfstandig te studeren i.p.v. te vertrouwen op meningen en veronderstellingen van mensen.

Er zijn 2 boxen met samenvattingen: Box-A en Box-B

Zie voor inhoud onderstaande link

Webwinkel informatie;

Deze DVD's worden in de webwinkel aangeboden; de lage kwaliteit in "Al de Waarheid" (A) box en de hoge kwaliteit  in Serie-10 25 boxen + speciale boxen